BIM-modelleur aannemen

...
...
scroll icon
Together is better

BIM-modelleur aannemen

BIM staat voor Building Information Model en verwijst naar een 3D-informatiemodel waarin alle informatie is opgeslagen die nodig is voor het bouwen en beheren van gebouwen en andere bouwwerken. In de bouw worden dergelijke modellen steeds belangrijker, omdat alle betrokkenen zoals architecten en aannemers makkelijk inzage kunnen krijgen in essentiële informatie. Vanwege de toenemende vraag voor deze specialistische functie, is een geschikte BIM-modelleur aannemen voor veel bedrijven lastig. Talent Enterprise kan u hierbij helpen. Dankzij ons grote netwerk vinden wij voor uw bedrijf altijd de perfecte tijdelijke versterking of vaste aanwinst. Een geschikte BIM-modelleur aannemen hoeft dus helemaal niet zo heel moeilijk te zijn.

Onze werkwijze

Een groot zakelijk netwerk is voor iedere recruiter onontbeerlijk, en het is ons dan ook niet komen aanwaaien. Door onze werkwijze weten we veel professionals aan ons te binden, en onderhouden we goede contacten met onze opdrachtgevers. Met onze kandidaten bespreken we uitgebreid hun toekomstplannen en in wat voor omgeving ze zich op hun plek voelen. Als u ons als opdrachtgever benadert, brengen we uitgebreid uw wensen in kaart en de eisen die u stelt aan uw toekomstige werknemers. De uitdaging voor ons is om de kandidaat en opdrachtgever zo goed mogelijk aan elkaar te matchen, en die uitdaging gaan we graag aan. Op die manier kunnen we voor u een geschikte werknemer vinden, en kunt u een goede BIM-modelleur aannemen.

Goede nazorg bij BIM-modelleur aannemen

Als wij voor u een BIM-modelleur vinden, blijven we daarna toch nog bij het proces betrokken. Bij ons staat het persoonlijke element centraal, en willen we dat uw medewerkers optimaal functioneren. Als iemand toch niet de ideale match blijkt te zijn, gaan we gewoon opnieuw op zoek. Daarnaast zullen we de mensen die wij aandragen altijd intensief begeleiden rondom de overstap naar hun nieuwe werkomgeving. Deze aanpak zorgt voor tevreden werkgevers en werknemers, en zorgt er bovendien voor dat uw werknemers langer aan uw bedrijf verbonden zullen blijven. Wij hopen op deze manier het wervingsbureau te zijn dat een stapje extra zet.

Meer weten of sparren over de mogelijkheden rondom het vinden van een BIM-modelleur? Neem dan contact op met Ed Loendersloot!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding
team-member image

Ed Loendersloot

Accountmanager BIM

phone-image 06 14977674