BIM Recruitmentbureau

...
...
scroll icon
Together is better

Professioneel BIM recruitmentbureau

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal op specialistische gebieden zoals BIM. In dit vakgebied heb je vakkundig personeel nodig, maar niet iedereen past goed binnen uw organisatie. Hoe vindt u dan de juiste werknemer? Wij zijn ervan overtuigd dat dat maar op één manier kan: samen. BIM recruitmentbureau Talent Enterprise kan u helpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Dankzij onze nadrukkelijke aanwezigheid op de arbeidsmarkt, ons grote netwerk, en met name dankzij onze kenmerkende manier van werving van BIM-tekenaars, zorgen we ervoor dat u het nieuwe talent tijdig in huis heeft. Of u nu zoekt naar een tijdelijke versterking of een permanente toevoeging aan uw BIM-afdeling: bij dit BIM recruitmentbureau vindt u telkens weer een goede match.

Wij zijn voor u een partner in het werkgeverschap. Waar liggen uw ambities? Hoe gaan de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd ontwikkelen? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat de binnenkomende sollicitanten perfect afgestemd zijn op de behoefte van uw organisatie en wat de arbeidsmarkt te bieden heeft.

De BIM-tekenaar die u zoekt

Om op een duurzame en doelgerichte manier BIM-talent te werven dat past binnen uw organisatie, verdiepen we ons eerst in uw ambities, bedrijf en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en creëren we aan de hand daarvan een doelgerichte aanpak om voor u geschikt BIM-talent te vinden. Deze kandidaten moeten natuurlijk niet alleen voldoen aan uw wensen, maar ook nog eens goed binnen de cultuur van uw organisatie passen. BIM recruitmentbureau Talent Enterprise is daarmee uw partner in het werkgeverschap. Ons uitgebreide netwerk aan BIM-professionals en jarenlange ervaring in het werven voor deze markt, maakt dat we niet alleen op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen en beschikbare BIM-professionals, maar ook dat we weten welke aanpak werkt om op het juiste moment het juiste BIM-talent voor u te vinden.

BIM recruitmentbureau voor de lange termijn

Nadat wij iemand bij uw bedrijf hebben kunnen plaatsen, blijven we altijd bij het proces betrokken. Bij ons staat het persoonlijke element centraal en willen we dat uw medewerkers optimaal functioneren, zowel functioneel als sociaal. Als iemand toch niet de ideale match blijkt te zijn, gaan we gewoon opnieuw op zoek. Daarnaast zullen we de mensen die wij aandragen altijd intensief begeleiden rondom de overstap naar hun nieuwe werkomgeving. Deze aanpak zorgt voor tevreden werkgevers en werknemers en zorgt er bovendien voor dat uw werknemers langer aan uw bedrijf verbonden zullen blijven. Wij hopen op deze manier het BIM recruitmentbureau te zijn dat een stapje extra zet.

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden voor recruiting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Ed Loendersloot!

Onze voordelen

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • Branche specialist
  • Intensieve begeleiding
team-member image

Ed Loendersloot

Accountmanager BIM

phone-image 06 14977674
...
...
"Talent Enterprise heeft mijn carrière een nieuwe impuls gegeven. Zij begrepen waar ik naar op zoek was en kwamen met een passende vacature."

Matteo Gerardo