Interim project control

...
...

Waarom interim project control?

Steeds meer bedrijven die werken op projectbasis zien de toegevoegde waarde van een gedegen project controller in. Daar waar de projectmanager zich in de eerste plaats richt op het succesvol uitvoeren van een project en de communicatie naar de klant toe, richt de project controller zich op de financiële kansen en risico’s die tijdens het uitvoeren van een project bestaan en ontstaan. De steeds verder voortschrijdende automatisering in de financiële administratie gaat voor controllers gepaard met een flinke afname in registratiewerkzaamheden.  Dit stelt project controllers meer dan ooit in staat om de blik naar de toekomst te richten en proactief in te spelen op ontwikkelingen in het project. Door het aannemen van een kritische houding ten aanzien van de uitvoer en de allocatie van middelen en geld, kan de project controller een project waar nodig tijdig bijsturen en op deze manier de winstmarges verhogen. Talent Enterprise kan u verbinden met ervaren professionals op het gebied van interim project control.

Interim project controllers van Talent Enterprise

Bedrijven die overstappen op deze manier van werken staan echter wel voor een probleem: er bestaat geen opleiding tot project controller. De beste project controllers teren op hun ruime praktijkervaring binnen projectgeoriënteerde bedrijven, waardoor zij met gemak de verbanden kunnen leggen tussen de financiële overzichten en de manier waarop een project wordt uitgevoerd. Hun ruime ervaring stelt ze ook in staat om aan de hand van deze verbanden de vinger op de zere plek te leggen en met werkbare adviezen te komen voor de projectleiding. Als je zo’n ervaren werknemer binnen je bedrijf hebt, is dat natuurlijk fantastisch, maar veel bedrijven die willen starten met project control hebben deze expertise nog niet voldoende in huis. Ook kan het voorkomen dat je slechts tijdelijk de beschikking wilt hebben over een project controller.

In deze gevallen biedt de dienst Interim Project Control van Talent Enterprise uitkomst. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij jou op tijdelijke basis verbinden met een ervaren project controller, die binnen jouw project de teugels in handen kan nemen. Onze interim project controllers kunnen deze kennis desgewenst op duurzame wijze overdragen op je werknemers, maar in de eerste plaats focussen ze zich volledig op het optimaliseren van de geldstromen binnen je project. Met interim project control van Talent Enterprise weet je zeker dat je project efficiënt gaat verlopen.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van interim project control of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

dienst image

Uitgebreid netwerk

Ons netwerk bestaat uit personen waarmee we nauw contact houden. Zo zijn we altijd ...

dienst image

Focus op de persoon

Wij kijken naar de kennis, kunde, vaardigheden en wensen van de kandidaat, kortom: ...

dienst image

Snel schakelen

Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk stelt ons in staat om binnen een week een t...

dienst image

Branche specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze branche specialisten als geen ander op d...