Finance recruitmentbureau

...
...
scroll icon
Together is better

Uw eigen finance recruitmentafdeling

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal op het gebied van finance. In dit vakgebied heb je veel specialisten nodig, en niet iedereen past goed binnen uw organisatie. Hoe vindt u dan de juiste werknemer? Wij zijn ervan overtuigd dat het maar op één manier werkt: samen. Finance recruitmentbureau Talent Enterprise kan u helpen door een op maat gemaakte oplossing te bieden. Dankzij onze nadrukkelijke aanwezigheid op de arbeidsmarkt, ons grote netwerk, en met name dankzij onze innovatieve werving van finance kandidaten, zorgen we ervoor dat u het nieuwe talent tijdig in huis heeft. Of u nu zoekt naar een tijdelijke versterking of een permanente toevoeging aan uw finance-afdeling: bij dit finance recruitmentbureau vindt u telkens weer een goede match.

Wij zijn voor u een partner in het werkgeverschap. Waar liggen uw ambities? Hoe gaan de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd ontwikkelen? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat de binnenkomende sollicitanten perfect afgestemd zijn op de behoefte van uw organisatie en wat de arbeidsmarkt te bieden heeft.

De finance medewerker die u zoekt

Om duurzaam en doelgericht financetalent te vinden dat past binnen uw organisatie, verdiepen we ons in uw ambities, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en creëren we aan de hand daarvan een doelgerichte aanpak om geschikt financetalent te vinden. Deze kandidaten moeten niet alleen voldoen aan uw wensen, maar ook nog eens goed binnen de cultuur van uw organisatie passen. Finance recruitmentbureau Talent Enterprise is daarmee uw partner in het werkgeverschap. Ons uitgebreide netwerk aan finance professionals en jarenlange ervaring in het werven voor deze markt, maakt dat we niet alleen op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen en beschikbare finance professionals, maar ook dat we weten welke aanpak werkt om op het juiste moment het juiste finance talent voor u te vinden.

Finance recruitmentbureau voor de lange termijn

Nadat wij iemand bij uw bedrijf hebben kunnen plaatsen, blijven we altijd bij het proces betrokken. Bij ons staat het persoonlijke element centraal en willen we dat uw medewerkers optimaal functioneren, zowel functioneel als sociaal. Als iemand toch niet de ideale match blijkt te zijn, gaan we gewoon opnieuw op zoek. Daarnaast zullen we de mensen die wij aandragen altijd intensief begeleiden rondom de overstap naar hun nieuwe werkomgeving. Deze aanpak zorgt voor tevreden werkgevers en werknemers en zorgt er bovendien voor dat uw werknemers langer aan uw bedrijf verbonden zullen blijven. Wij hopen op deze manier het finance recruitmentbureau te zijn dat een stapje extra zet.

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden voor recruiting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Pleun Lok!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding
team-member image

Pleun Lok

Recruitment Consultant Finance

phone-image 06 55716910