Over ons

Het jaar 2000 betekende de oprichting van Talent Enterprise door Jan Bosman en Sjaak Six. De ervaring die zij opdeden bij Adecco (de grootste uitzendorganisatie ter wereld), namen ze mee naar Talent Enterprise. Onder hun leiding is het bedrijf gegroeid tot een alom gerespecteerde intermediair op de arbeidsmarkt voor afgestudeerde professionals (HBO en Universiteit).

Voor ons is een goede relatie met zowel de opdrachtgevers als de zoekende professionals erg belangrijk. Tegelijkertijd vinden we het erg leuk om te stoeien met de uitdaging om voor beide kanten de ideale kandidaat en uitdaging te vinden.

Als je de gewone dingen niet goed kan doen, kan je de abnormale dingen al helemaal niet doen. Daarom is onze missie: excellence in simplicity. Wij willen buitengewoon goed zijn in de normale dingen.

Onze missie is: excellence in simplicity.

Dat klinkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Wij willen de normale dingen buitengewoon goed doen. Voor u als opdrachtgever betekent dat: we staan altijd klaar om zowel uw tijdelijke opdrachten als uw vacatures voor de langere termijn in te vullen. Of het nu gaat om een ICT’er voor een ingewikkeld project, een administrateur voor een zwangerschapsvervanging of een nieuwe controller omdat uw bedrijf aan het groeien is. Wij helpen u graag!

Onze consultants maken het verschil

Onze consultants hebben jarenlang ervaring in de verschillende vakgebieden waardoor ze het juiste advies kunnen geven. Wij kunnen u duidelijk vertellen hoe de arbeidsmarkt er voor uw organisatie uitziet. Wij vertellen het u ook eerlijk als we denken dat uw vacature niet op deze manier vervuld kan worden. Eén ding is zeker: we houden ons aan onze afspraken en we houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

 

Teamfoto
Dochterondernemingen

De groei van Talent Enterprise heeft geleid tot twee dochterondernemingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten breed bedienen. Bij The AdminPeople en AdminUp2Date kunnen bedrijven terecht voor tijdelijke administratieve medewerkers op MBO niveau en zijn ZZP’ers en kleine ondernemingen van harte welkom om hun administratie uit te besteden. Bezoek voor meer informatie de websites: