Diensten

Voor de volgende diensten kunt u Talent Enterprise benaderen:

Detachering

Heeft u op korte termijn een professional of specialist nodig om een gat op te vullen? Talent Enterprise biedt u professionals met brede ervaring en specifieke kennis van zaken. Eventueel kan er ook gedacht worden aan een 'deta-vast' constructie, als verlengde proeftijd voorafgaand aan een vaste aanstelling. Wilt u weten welke oplossing voor u het beste is? Neem dan contact op met Talent Enterprise.

Interim Professionals

Talent Enterprise kan uw organisatie helpen bij tijdelijke oplossingen doordat wij met vele interim professionals contact onderhouden. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen als er behoefte is aan tijdelijke versterking. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Werving en Selectie

Misschien bent u op zoek naar een kandidaat (HBO of WO) voor een vaste functie. Talent Enterprise spreekt dagelijks talentvolle kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. We komen graag een geschikte nieuwe collega aan u voorstellen. Vanzelfsprekend met een garantieregeling.

 

Talent Enterprise helpt je verder
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Dan zit je hier goed, want Talent Enterprise helpt jou daarbij. Wij zijn al 16 jaar succesvol intermediair op de arbeidsmarkt voor HBO en universitair opgeleide professionals in diverse vakgebieden.