HR Solutions

Complexe personeelsvraagstukken, risico’s van (langdurig) verzuim, niet functionerende medewerkers, transitievergoedingen en het voeren van functioneringsgesprekken; als ondernemer krijg je hier mee te maken.
Talent Enterprise biedt P&O op maat zonder dat daar in uw bedrijf een vaste afdeling voor ingericht hoeft te worden. Onze professionals met brede ervaring en kennis leveren P&O ondersteuning wanneer dat nodig is!

Op afstand en toch dichtbij

Wij beantwoorden al uw personeelsvraagstukken en verzorgen professionele HR dienstverlening. We actualiseren dossiers, pakken vraagstukken adequaat op en zijn altijd makkelijk bereikbaar.

Stap voor stap te werk

1. Een eerste gesprek waar HR-gerelateerde zaken van uw bedrijf onder de loep worden genomen. Samen met u maken we een inventarisatie van uw bezetting. Hoe zit het met o.a. verzuim, verzekeringen en Arbodienstverlening? Waar zitten risico’s?
2. Ieder kwartaal komt uw persoonlijke adviseur op bezoek om de stand van zaken en vervolgacties met u door te nemen.
3. U beslist zelf hoe en door wie de vragen en actiepunten worden opgepakt. Zo houdt u de kosten zelf in de hand!
4. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van P&O. Ook nodigen we u uit voor onze periodieke seminar. Daarnaast is onze telefonische helpdesk altijd voor u beschikbaar!
Kortom: de kwaliteit van een professionele P&O-afdeling voor een prijs die past bij een MKB-onderneming

Lees verder

Talent Enterprise helpt je verder
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Dan zit je hier goed, want Talent Enterprise helpt jou daarbij. Wij zijn al 16 jaar succesvol intermediair op de arbeidsmarkt voor HBO en universitair opgeleide professionals in diverse vakgebieden.