Interim professionals vinden

Tijdelijke ondersteuning nodig?
...
...

Finance & IT interimmers

Soms heeft u behoefte aan tijdelijke extra ondersteuning. Vanwege een project, vanwege zwangerschaps- of ziekteverlof van een werknemer, of misschien vanwege recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Vooral in deze moeilijke en onzekere tijd is er wat ons betreft maar één manier om de ontwikkelingen het hoofd te bieden: samen.

Talent Enterprise staat in dat geval voor u klaar met een groot netwerk aan interim professionals binnen de vakgebieden finance & IT. We weten van onze relaties wie beschikbaar zijn of open staan voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging, en waar hun talenten en kennis liggen. Binnen 24 uur kunnen wij een interim professional aan u voorstellen.

Interim finance professionals

Finance professionals zijn niet altijd even makkelijk te vinden, maar ook in het geval van verzuim of projecten wilt u dat er voldoende capaciteit beschikbaar is op de financiële afdeling. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op interim basis te beschikken over goede finance professionals. Of het nu gaat om financieel personeel op het gebied van finance, accounting, project control, reporting, auditing, controlling, boekhouding of financieel management: wij helpen u verder. We beschikken over een uitgebreid netwerk van finance professionals met uiteenlopende ervaring en kennis, en kunnen binnen 24 uur een nieuwe tijdelijke collega aan u voorstellen.

Interim IT professionals

In bijna geen enkele branche heerst momenteel zoveel schaarste op de arbeidsmarkt als in IT. Op zo’n moment heb je een streepje voor wanneer je beschikt over een netwerk van IT professionals met wie je een jarenlange relatie hebt opgebouwd. Talent Enterprise kent deze kandidaten, kent hun ervaring en talenten en weet bovendien welke stap zij graag willen maken. Wij stellen graag nieuw IT talent aan u voor. Zoals u van ons gewend bent: binnen 24 uur.

Het snijvlak van IT en finance

Ook op het snijvlak van IT en finance, zoals bij de functie van implementatiespecialist, is Talent Enterprise uw partner voor interim functies. Uiteraard hebben onze kandidaten actuele kennis van alle belangrijke financiële software zoals AFAS, Exact, SAP en MS Dynamics. Door ons uitgebreide netwerk in zowel IT als finance, kennen wij de kandidaten die op dit snijvlak excelleren als geen ander.

Waarom Talent Enterprise?

  • Finance branche specialist
  • IT branche specialist
  • Binnen 24 uur een kandidaat
  • Uitgebreid netwerk interimmers
  • Intensieve begeleiding
dienst image

Finance recruitment

Heeft jouw organisatie behoefte aan een nieuwe Financial? Zoekt jouw organisatie ee...

dienst image

IT Services

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal op het gebied van IT. Wij zijn er daarom van overtuigd dat het maar op één manier werkt: samen. IT recruitmentbureau Talent Enterprise kan u helpen door een op maat gemaakte oplossing te bieden.

dienst image

Over ons

Wij zijn de organisatie voor het vinden van Finance en IT Professionals. Of het nu ...