Permanente versterking IT professionals

...
...

U heeft een nieuwe IT-medewerker nodig om een vrijgekomen of nieuwe positie in uw team te vervullen. De werkdruk neemt toe, wat u ook te horen krijgt van uw team, dat zich maximaal inzet om het werk gedaan te krijgen. Het vinden van een nieuwe, vaste IT medewerker heeft haast, maar het vinden van de geschikte kandidaat blijkt lastig. Het aantal beschikbare IT kandidaten is immers lager dan ooit en kandidaten zelf zijn kritisch bij het zoeken van een nieuwe baan omdat er zoveel mogelijkheden zijn.

Een nieuwe IT collega die snel productief is

Wij verdiepen ons in uw team en functie(s) waarvoor u versterking zoekt. We zijn dagelijks in gesprek met IT-talent en kennen de markt door en door. We zoeken naar een kandidaat die qua kennis, ervaring en karakter past bij uw organisatie en de ontwikkeling die u met het bedrijf door wilt maken. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat uw nieuwe IT collega zich in de nieuwe functie uitgedaagd voelt. Better together, noemen we dat.
Door deze focus heeft u een collega voor de lange termijn. Iemand die kansen ziet om te groeien en daarom gedreven is om zijn werk goed te doen. Onze aanpak zorgt voor collega’s die langer verbonden zijn aan hun nieuwe werkgever.

Intensieve begeleiding na plaatsing

Talent Enterprise biedt u en de kandidaat een lange proeftijd van een jaar, waarin wij uw collega intensief zullen begeleiden. Hierdoor worden kandidaten via Talent Enterprise zo snel mogelijk productief in de nieuwe rol en verlagen we voor u de risico’s van het aannemen van nieuw personeel. Zo zorgen we ervoor dat de kandidaat snel van grote toegevoegde waarde is voor uw organisatie en uitdaging
Heeft u interesse in het vinden van een nieuwe vaste IT-medewerker? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

dienst image

Focus op de persoon

Naast de wensen van de opdrachtgever, kijken wij ook altijd naar de kennis en wense...

dienst image

Een loyale medewerker

Onze aanpak zorgt voor collega’s die langer verbonden blijven aan hun nieuwe werk...

dienst image

Een fijne collega

Een nieuwe collega die kansen ziet om te groeien en gedreven is om zijn werk goed t...

dienst image

Intensieve begeleiding

Lange proeftijd van een jaar en intensieve, persoonlijke begeleiding bij het onboar...