Interim IT professional

...

In een drukke periode of tijdens een nieuw project komt uw IT-team al snel handen te kort. Er is eigenlijk acuut versterking nodig, maar zoals u weet kost het werven van een geschikte kandidaat tijd. Tijd die u eigenlijk niet heeft. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke  IT-professional ter ondersteuning van uw team, of een specialist voor een specifiek project: Talent Enterprise helpt u graag en efficiënt bij het op korte termijn vinden van een passende kandidaat.

Interim IT-talent

Wij spreken op regelmatige basis met de interim IT-talenten in ons netwerk en zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons netwerk. Daarom zijn we altijd goed op de hoogte van welke IT-professionals open staan voor een nieuwe uitdaging en wat hun ervaring, kennis en waardevolle eigenschappen zijn.
Naar wat voor IT-professional u ook op zoek bent, wij denken met u mee. Dankzij ons netwerk kunnen wij altijd binnen een paar dagen een kandidaat aan u voorstellen met de gewenste capaciteiten en ervaring, die geïnteresseerd is in de opdracht. Het is voor ons zeer belangrijk dat de organisatiecultuur en functie ook aansluiten op de persoonlijke wensen en karakter van de kandidaat. Zo vinden we niet alleen snel tijdelijk IT-talent, maar ook het juíste, tijdelijke IT-talent voor uw uitdaging. Wilt u meer weten over hoe wij denken over recruitment? Download hier onze werkwijze brochure.

IT-recruitment specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze IT recruiters en accountmanagers als geen ander op de hoogte van wat er speelt binnen de IT-branche. We zijn ons bewust van de uitdaging en denken graag met u mee over de oplossingen!
Interesse in interim IT-talent via Talent Enterprise? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding
dienst image

Uitgebreid netwerk

Ons netwerk bestaat uit personen waarmee we nauw contact houden. Zo zijn we altijd ...

dienst image

Snel schakelen

Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk stelt ons in staat om binnen een week een t...

dienst image

Focus op de persoon

Naast de wensen van de opdrachtgever, kijken wij ook altijd naar de kennis en wense...

dienst image

Branche specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze branche specialisten als geen ander op d...