Over ons

...
...
Talent Enterprise

Over ons

Talent Enterprise gelooft dat er in de huidige markt maar één manier is om een perfecte match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever. Samen.

Samen met jou als kandidaat brengen we in kaart wat je in je carrière wilt bereiken de komende jaren, evenals in wat voor type bedrijf jij je het meest thuis voelt en optimaal tot je recht komt. Met opdrachtgevers bespreken we niet alleen wat de gewenste kwaliteiten van een kandidaat zijn, maar gaan we bijvoorbeeld ook in gesprek met andere teamleden om ook de minder voor de hand liggende kwaliteiten van de nieuwe collega in kaart te brengen.

Vervolgens denken we samen na over een geschikte aanpak. Natuurlijk kijken we naar ons eigen netwerk, maar we geloven erin dat er tegenwoordig meerdere effectieve manieren zijn om kandidaten te werven of een passende nieuwe werkgever te vinden. Daarom is onze aanpak altijd custom-made, gemaakt samen met de opdrachtgever of kandidaat.

Onze voordelen

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • Branche specialist
  • Intensieve begeleiding
Kennismaken en verdiepen

We vinden het belangrijk om ons te verdiepen in uw organisatie zodat we een unieke en doelgerichte aanpak kunnen bedenken. We kijken naar jullie ambities, de mogelijkheden die wij zien op de arbeidsmarkt en koppelen daar teamleden aan die qua ervaring en expertise aansluiten bij uw uitdaging.

Talent vinden & selecteren

Talent vinden en selecteren doen wij snel en secuur. Zeker in branches waar de arbeidsmarkt krap is, kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. Ons uitgebreide netwerk stelt ons echter in staat om niet alleen snel een geschikte kandidaat te vinden, maar ook nog eens talent dat past binnen de organisatie. Voor nu en voor straks. Zo werven we duurzaam talent voor uw uitdagingen, waarmee u vooruit kunt.

Aan de slag

Is de geschikte kandidaat gevonden? Dan stopt onze rol nog niet. We zorgen ervoor dat de gevonden versterking snel productief is op een manier die bij jullie past. Zo kunnen we de nieuwe collega nog enige tijd ondersteunen middels job coaching en houden we sowieso contact met hem/haar en met u ter begeleiding van het onboarden en om te horen of dit naar wens verloopt.