Onze diensten

Hoe kunnen wij jou helpen?

Stuur je vacature in

Kennismaking boeken

...
...
scroll icon
Together is better

Uw partner in het werkgeverschap

 

In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt, werkt het maar op één manier. Samen. Talent Enterprise is uw eigen recruitment afdeling. We vertalen uw behoeften naar de juiste werkgeversuitstraling waardoor we talent vinden dat écht goed bij u past. Dus, niet zomaar talent, maar duurzaam talent.

We zien onszelf als uw partner in het werkgeverschap. Wat zijn uw ambities? Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat uw werkgeverschap afgestemd is op de behoefte van uw organisatie en de arbeidsmarkt.

Onze voordelen

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • Branche specialist
  • Intensieve begeleiding
dienst image

IT Services

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal op het gebied van IT. Wij zijn er daarom van overtuigd dat het maar op één manier werkt: samen. IT recruitmentbureau Talent Enterprise kan u helpen door een op maat gemaakte oplossing te bieden.

dienst image

Finance recruitment bureau

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het ...

dienst image

Extra BIM-Tekencapaciteit

De enorme behoefte aan BIM-/3D oplossingen en de vraag naar BIM-talent op een zeer ...

Erik – ervaring bij AllSeas image
Cases kandidaat

Erik – ervaring bij AllSeas

Koffie drinken, daar houden we van bij Talent Enterprise. Onze koffietjes zijn namelijk bijna altijd met interessante mensen waarmee we graag contact blijven houden. Sommigen zouden het netwerken noemen, maar velen zijn over de jaren feitelijk meer goede kennissen geworden, waardoor het vaak meer voelt als bijpraten. Tijd...

Petra – ervaring bij AllSeas image
Cases kandidaat

Petra – ervaring bij AllSeas

Na een tijd in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt was het voor mij van belang om mijn Nederlandse netwerk te informeren over mijn beschikbaarheid. Pleun en ik hebben elkaar ontmoet eind 2008 via een gezamenlijke relatie. Door een persoonlijke kennismaking – van mens tot mens – is er een manier van samenwerken ...