Opdrachtgevers

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aanmelden Talent Database

Tijdelijke ondersteuning nodig?
...
...
Together is better

Uw partner in het werkgeverschap

In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt, werkt het maar op één manier. Samen. Talent Enterprise is uw eigen recruitment afdeling. We vertalen uw behoeften naar de juiste werkgeversuitstraling waardoor we talent vinden dat écht goed bij u past. Dus, niet zomaar talent, maar duurzaam talent.

We zien onszelf als uw partner in het werkgeverschap. Wat zijn uw ambities? Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat uw werkgeverschap afgestemd is op de behoefte van uw organisatie en de arbeidsmarkt.

Interim finance en IT professionals

Talent Enterprise heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van interim finance en IT professionals. Van junior tot leidinggevend niveau interim specialisten, met ervaring in allerlei verschillende branches. Hun expertise biedt uitkomst ter vervanging van een vaste werknemer of bij projecten waarvoor specifieke kennis gewenst is. Onze finance en IT interimmers zijn niet alleen geselecteerd op hun vakkennis en ervaring, maar ook op soft skills en aanpassingsvermogen. Hierdoor en dankzij onze intensieve begeleiding worden zij snel ingewerkt in uw organisatie. Ons uitgebreide netwerk van deze professionals stelt ons in staat om binnen 24 uur een interim professional aan u voor te stellen.

Werving & selectie finance en IT

Op zoek naar een vaste nieuwe medewerker voor uw finance of IT afdeling? Wij hebben een groot, specialistisch netwerk van finance & IT professionals met kennis en ervaring uit verschillende branches. Wanneer u kiest voor de werving en selectie van een finance of IT professional door Talent Enterprise, profiteert u van ons sterke netwerk binnen deze vakgebieden.

Onze voordelen

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • Branche specialist
  • Intensieve begeleiding
dienst image

IT Services

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal op het gebied van IT. Wij zijn er daarom van overtuigd dat het maar op één manier werkt: samen. IT recruitmentbureau Talent Enterprise kan u helpen door een op maat gemaakte oplossing te bieden.

dienst image

Finance recruitment bureau

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het ...

Erik – ervaring bij AllSeas image
Cases kandidaat

Erik – ervaring bij AllSeas

Koffie drinken, daar houden we van bij Talent Enterprise. Onze koffietjes zijn namelijk bijna altijd met interessante mensen waarmee we graag contact blijven houden. Sommigen zouden het netwerken noemen, maar velen zijn over de jaren feitelijk meer goede kennissen geworden, waardoor het vaak meer voelt als bijpraten. Tijd...

Petra – ervaring bij AllSeas image
Cases kandidaat

Petra – ervaring bij AllSeas

Na een tijd in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt was het voor mij van belang om mijn Nederlandse netwerk te informeren over mijn beschikbaarheid. Pleun en ik hebben elkaar ontmoet eind 2008 via een gezamenlijke relatie. Door een persoonlijke kennismaking – van mens tot mens – is er een manier van samenwerken ...